tiistai 16. elokuuta 2011

Liirum Laarum

Pakinaperjantain haaste 246

http://www.leelia.vuodatus.net/

ELOKUVAKÄSIKIRJOITUS

VUOROSANAT kursiivilla

AAMULLA kohtaus 1

- Dui, dui, dui, dui (yläkerran portaita laskeutuu uninen, vähäpukuinen nainen, kumartuu, hymyilee ja rapsuttaa pientä, suurisilmäistä koiraa kaulan ympäriltä)

- Pö, pö, pöh, pöh, pöö ( nainen siirtyy puoli askelta ja rapsuttaa nyt hieman isompaa mutta samanrotuista koiraa, taputtaa myös päälaelle)

- Ti,ti,ti,ti, tih ( nainen ottaa syliinsä kaikkein pienikokoisimman koiran, jonka vatsa näyttää pullealta, nainen halaa ja suukottelee koiraa)

- Ha za bo ( nainen laskee ääneti pikku koiran lattialle muiden koirien lähelle ja ottaa lattialta pehmeän koiranlelun, heittää sen oikealle pitkin lattiaa , jolloin samanrotuinen mutta eri värinen koira kuin edelliset noutaa sen)
- Ha za bo ( nainen heittää lelun uudelleen samaan paikkaan ja koira noutaa sen)
- Ha za bo ( nainen kääntyy ja heittää lelun nyt vasemmalle ja koira noutaa sen)

AAMULLA kohtaus 2

- Huomenta ( nainen istuutuu keittiön pöydän äärelle, hänen edessään on kuppi, johon on valmiiksi kaadettu kahvia, pöydällä on leipäpussi, avattu margariinipaketti, kaksi sokerikanelikorppua lautasella ja epämääräinen kasa lehtiä ja mainoksia)

- Huomenta ( mies kurkistaa lehden takaa )

JATKUU...

5 kommenttia:

  1. Siinähän oli :) koiria ainakin kerrakseen. Miksiköhän tarinoiden miehillä on aaina se sanomalehti? Onkohan se liian painava naisten pideltäväksi?

    VastaaPoista
  2. Hyvät vuorosanat, erityisesti ha za bo oli osuvasti ilmaistu . Tää voisi toimia myös kuunnelmana =)

    VastaaPoista
  3. Totta muuten, miehet lukevat aina fiktion maailmassa sanomalehteä, vaikka meillä kotona äitikin luki vähintään yhtä paljon ja mummi luki kaikille ääneen.

    VastaaPoista